procesul verbal de predare a documentelor SSM

Procesul verbal de predare a documentelor SSM din faza de proiectare

Cum intocmim procesul verbal de predare a documentelor (planul de securitate si sanate, regitrul de coordonare si dosarul de interventii ulterioare) din faza de proiectare?

Daca coordonatorul din faza de proiectare este altul decat cel in faza de realizare a lucrarii, atunci are obligatia transmiterii documentatiei elaborate, catre beneficiar sau managerul de proiect si coordonatorului in materie de securitate si sanatate pe durate realizarii lucrarii. (art. 54, g)

Dovada transmiterii se va realiza prin intermediul unui proces verbal, intocmit in doua exemplare, cate unul pentru fiecare parte.

Intocmind un singur proces verbal, veti realiza cerintele impuse de art 38 (procesul verbal, va fi atasat la registrul de coordonare si art. 43 (dosarul de interventii ulterioare, trebuie sa fie transmis coordonatorului in materie de securitate si sanatate pe durata realizarii lucrarii, pe baza de proces verbal).

Dupa receptia finala a lucrarii, este necesar sa intocmiti un alt proces verbal, in urma transmiterii catre beneficiar a dosarul de interventii, care se ataseaza la dosar. (art. 44).

Model proces verbal de predare a documentelor – descarcă

Categorii

Articole Recente

Ecostud - Coordonator ssm santier

Contacteza-ne!

Urmareste-ne pe: